Ontwerpen & Meer

Vindt u het lastig om een ruimte optimaal in te richten? Of wilt u het meeste uit uw keuken halen maar weet u niet hoe? We helpen u hier graag mee!

Graag denken we met u mee over de indeling van uw huis. Alles wordt 3D uitgetekend waardoor u een goed beeld krijgt van de ruimte. Verder zorgen we er altijd voor dat de ontwerpen niet alleen mooi zijn voor het oog, maar vooral ook functioneel. In uw keuken kookt u bijvoorbeeld elke dag dus deze moet natuurlijk fijn zijn om in te werken.

Omdat we niet vast zitten aan standaard (kast)maten kunnen we onze fantasie de vrije loop laten bij het ontwerpen. Door onze ervaring in het bouwen van meubels en interieurs weten we hoe ver we kunnen gaan en wat er allemaal bij komt kijken om het ook daadwerkelijk te realiseren. Dit houdt ook in dat we u kunnen adviseren bij andere aspecten die komen kijken bij een verbouwing, zoals bijvoorbeeld het timmerwerk, stucwerk of het omleggen van leidingen.

Door samenwerking met andere partijen kunnen we u bovendien de zorgen uit handen nemen door ook alle dingen die buiten ons vakgebied vallen voor u te regelen en coördineren. Zo heeft u maar 1 contact- en aanspreekpunt en kunt u ontspannen uw verbouwing in gaan.

Dus wilt u hulp bij het indelen van uw woning of lijkt u fijn om projectbegeleiding bij uw verbouwing te krijgen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

OVER ROBERT TEDIEK

Robert Tediek Interieurbouw & Design is een jong bedrijf dat vol enthousiasme werkt aan het maken van allerlei soorten meubels en interieur. Niet alleen het maken ervan maar ook het ontwerpen gebeurt met veel passie.