Home / About

IMG_2666-2

Story about us

We brengen high-end afwerking en uniek design samen om zo de ultieme droomkeuken tot stand te brengen. Keukens mogen gezien worden, dus daar maken we graag iets moois voor. Laat de keuken het centrum van uw huis zijn. Helemaal afgestemd op uw wensen en passend bij u en uw woning. Het moet uitnodigen om samen te komen met vrienden en te genieten van een gezellig etentje met familie. Voor ons een mooie uitdaging om hier écht iets speciaals van te maken.

Proces

Het proces naar die droomkeuken moet iets leuks zijn. Daarom gaan we in persoonlijke gesprekken samen op zoek naar uw droomkeuken. Er wordt geluisterd naar uw wensen en ideeën. Hierop geven wij natuurlijk ook onze visie. We nemen u mee in het proces van zowel het ontwerp als de productie. Laat u hierin vooral verrassen door de creatieve ideeën van ons enthousiaste team. Het ontwerp wordt helemaal afgestemd op uw behoeftes. Met het comfort voor fijn dagelijks gebruik én details die het een echte eyecatcher maken!

Minstens net zo belangrijk als het ontwerp zijn de materialen. Hiervoor kiezen we zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Door de hoge kwaliteit is het duurzaam in gebruik, maar ook met een goede herkomst. Mooi en verantwoord dus.

Uiteindelijk wordt het definitieve ontwerp tot in het kleinste detail uitgewerkt. Ons team van meubelmakers zorgt er vervolgens voor dat dit tot in perfectie uitgevoerd wordt. Ten slotte wordt er bij de installatie voor gezorgd dat de keuken naadloos aansluit op uw woning. Kortom, het krijgt de aandacht die het verdient. Dan hoeft u nog maar 1 ding te doen: genieten!

RT Favicon

We zijn te vinden in ons unieke, energie neutrale studio met werkplaats in Anna Paulowna. Dit wordt in 2023 verder uitgebreid zodat we nog meer mooie projecten kunnen maken. Al bijna 10 jaar mogen wij dit prachtige vak uitvoeren en mensen blij maken met de meest uiteenlopende interieurs. Verder op deze pagina stellen we graag ons team van creatieve vakmensen voor.

Kom gezellig langs en laat u inspireren!

Meet the team

Denk jij dat je een goede aanvulling zou zijn op ons team? Of ben je op zoek naar een stage?
Neem dan contact met ons op.

Robert
Founder

Dionne
Co-Founder

Arne
Workshop

corne

Corné
Workshop

Stefan
Workshop

Dennis
Workshop

Jesse
Office

Emiel
Workshop

Ismay
Interior Designer

Anouk
Workshop

Rick
Field service

Wouter

Wouter
New Generation

Luca
Office

Dewi
Interior Designer

Teun
New Generation

Gianni
New Generation

Nova
New Generation

Nick
New Generation