IMG_2666-2

Met ons team van jonge, getalenteerde meubelmakers & ontwerpers werken we met veel enthousiasme aan allerlei soorten projecten. Keukens zijn onze specialiteit. De liefde voor deze ambacht is terug te zien tot in de details. Wij vinden dat een keuken naast functioneel vooral ook heel mooi mag zijn.

Keukens worden tegenwoordig niet meer weggestopt. Ze mogen gezien worden. Daarom zien wij keukens als het ultieme meubel. Als hart van het huis moet dit een fijne plek zijn. Een plek waar u zich thuis voelt. Voor ons als meubelontwerpers en -makers een mooie uitdaging om hier écht iets speciaals van te maken.

Weet u al precies wat u wilt of heeft u juist nog geen idee? Geen probleem. Graag vertalen wij uw wensen op een verrassende manier, die echt bij ú past.

In persoonlijke gesprekken gaan we samen op zoek naar de keuken of het interieur dat bij u past. We maken een compleet voorstel en denken mee over de laatste details. Omdat we alles zelf ontwerpen en maken hebben we de vrijheid om ook de rest van het interieur aan te laten sluiten bij uw wensen en stijl.

Zo creëren we samen uw nieuwe thuis!

RT Favicon

Story about us

 

Aandacht is een hoofdthema bij ons. Het komt terug op alle vlakken. Aandacht voor elkaar, onze klanten en het werk dat we doen.

Vanuit onze nieuwe, energieneutrale werkplaats met inspiratiestudio in Anna Paulowna werken we aan de mooiste projecten. Hier bent u van harte welkom om letterlijk een kijkje in de keuken nemen. Zo ervaart u zelf dat comfort en een unieke look heel goed samen gaan.

In de keuken wordt tegenwoordig geleefd, dus deze moet prettig in gebruik zijn. Daarom kiezen we ervoor om te werken met de hoogste kwaliteit materialen en zoveel mogelijk uit goede bronnen. Hierdoor kunt u zo lang mogelijk genieten van uw keuken of interieur. Bovendien zijn we op deze manier wat liever voor de natuur.

Kom gezellig langs en laat u inspireren!

Meet the team

Denk jij dat je een goede aanvulling zou zijn op ons team? Of ben je op zoek naar een stage?
Neem dan contact met ons op.

Robert
Founder | All-round Chef

Dionne
Co-founder | Creative Director

Arne
Craftsman

corne

Corné
Craftsman

Stefan
Craftsman

Dennis
Craftsman

Jesse
Project Manager

Emiel
The Backup

Ismay
Interior Designer

Anouk
Craftsman

Rick
Field service

Wouter

Wouter
New Generation | Craftsman

Luca
Office Assistant

Dewi
Interior Designer

Teun
New Generation Craftsman