Met ons team van jonge, getalenteerde meubelmakers & ontwerpers werken we met veel enthousiasme aan allerlei soorten projecten. Onze liefde voor ambacht is terug te zien tot in de details. We zijn gespecialiseerd in keukens, maar ook andere meubels maken we met net zoveel plezier. Zo kunnen we het hele interieur afstemmen op uw wensen.

Weet u al precies wat u wilt of heeft u juist nog geen idee? Geen probleem! We denken graag met u mee over de laatste details of maken een volledig nieuw voorstel. Laat u dus vooral verrassen door onze creatieve specialisten!

In persoonlijke gesprekken gaan we samen op zoek naar de keuken of het interieur dat bij u past. Omdat we alles zelf ontwerpen en maken hebben we de vrijheid om alles volledig aan te laten sluiten bij uw wensen en stijl.

Zo creëren we samen uw nieuwe thuis!

RT Favicon

Story about us

 

Aandacht is een hoofdthema bij ons. Het komt terug op alle vlakken. Aandacht voor elkaar, onze klanten en het werk dat we doen.

Sinds eind 2018 werken we vanuit onze nieuwe werkplaats met eigen inspiratiestudio in Anna Paulowna. Hier kunt u letterlijk een kijkje in de keuken nemen en zelf ervaren dat comfort net zo belangrijk is als de look. In de keuken wordt tegenwoordig geleefd, dus deze moet prettig in gebruik zijn. We kiezen er daarom voor om te werken met de hoogste kwaliteit materialen en zoveel mogelijk uit goede bronnen. Hierdoor kunt u zo lang mogelijk genieten van uw keuken of meubel. Bovendien zijn we op deze manier wat liever voor de natuur.

Voelt u zich welkom in onze inspratiestudio. Laat u inspireren!

Meet the team

Denk jij dat je een goede aanvulling zou zijn op ons team? Of ben je op zoek naar een stage?
Neem dan contact met ons op.

Robert
Founder | All-round Chef

Dionne
Co-founder | Creative Director

Arne
Craftsman

corne

Corné
Craftsman

Stefan
Craftsman

Dennis
Craftsman

Jesse
Project Manager

Emiel
The Backup

Ismay
Interior Designer

Anouk
Craftsman

Rick
Field service

Wouter

Wouter
New Generation | Craftsman


New Generation Craftsman

Dewi
Interior Designer

Teun
New Generation Craftsman

Luca
Office Assistant