Introductie

Wie?

Robert Tediek Keukens & Interieur is een jong bedrijf waar al ruim 5 jaar vol enthousiasme gewerkt aan allerlei soorten keukens, meubels en projecten. Niet alleen het maken maar ook het ontwerpen ervan gebeurt met veel plezier en passie.

Het bedrijf is in 2013 opgericht door, u raadt het al, Robert Tediek. De diplomeringsdag van het Hout en Meubileringscollege was ook de geboortedag van het bedrijf. Door de snelle groei mag ook zijn vriendin, Dionne Vonderbank, zich vanaf 2017 officieel eigenaar noemen van de business.

Ons team groeit gezellig met ons mee, daarom zullen we hen binnenkort ook aan u voorstellen op deze website. Daarnaast dragen we graag ons steentje bij en hebben we het hele jaar door stagiaires. Toevallig op zoek naar een stage? Neem dan contact met ons op.

 

Wat?

Samen met ons jonge team streven we er naar altijd een product van topkwaliteit af te leveren, zodat u zolang mogelijk van uw nieuwe interieur kunt genieten! Goed contact met klanten staat bij ons ook voorop. We vinden het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Alleen door goede samenwerking kan een idee namelijk worden omgezet in uw droomkeuken of meubel.

Doordat we alles zelf ontwerpen en maken zitten we niet vast aan standaard ontwerpen of afmetingen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw meubel altijd one of a kind én helemaal op maat is. U kunt uw creativiteit dus de vrije loop laten. Het kan natuurlijk ook dat u niet zo goed weet wat u wilt. Dan maken we aan de hand van uw wensen een ontwerp. Laat u dus gerust verrassen!

 

Waar?

Sinds de zomer van 2018 zitten we in ons prachtige nieuwe pand in Anna Paulowna. Omdat we veel waarde hechten aan duurzaamheid gebruiken we hier ons zaagsel om alles te verwarmen.

Naast een plek om alles te maken, we willen we jullie ook graag wat laten zien. Daarom volgt binnenkort onze eigen inspiratiestudio! Straks kunt u dus gezellig binnen komen lopen voor een bakkie of om gewoon wat inspiratie op te komen doen. Tot die tijd is het handig om even een afspraak te maken, dan weet u zeker dat we tijd voor u hebben.

 

HOE DAN OOK: WE DENKEN GRAAG MET U MEE OM UW DROOM INTERIEUR OF KEUKEN TE REALISEREN!

Dionne Vonderbank & Robert Tediek

OVER ROBERT TEDIEK

Robert Tediek Interieurbouw & Design is een jong bedrijf dat vol enthousiasme werkt aan het maken van allerlei soorten meubels en interieur. Niet alleen het maken ervan maar ook het ontwerpen gebeurt met veel passie.