Home / Projects / Eigentijdse vakantie villa in Millstatt

Eigentijdse vakantie villa in Millstatt

Eigentijdse vakantie villa in Millstatt

In dit moderne interieur zorgen de materialen en het lijnwerk voor een warme en luxe sfeer. Er is gebruik gemaakt van noten hout in combinatie met Arpa Fenix. We hebben niet alleen de fronten vervaardigd van Fenix maar ook het blad. Doordat bij het notenhout de structuur/nerf goed zichtbaar is en het Arpa Fenix een gladde en matte afwerking heeft ontstaat er een mooi contrast. In de keuken wordt het lijnenspel extra benadrukt omdat de lades in een vloeiende lijn doorlopen over het gehele eiland. Verder is de hoge kast voorzien van push/pull.

Door de roomdividers worden er verschillende ruimtes gecreëerd zonder de ruimtes van elkaar af te sluiten. Dit in combinatie met het subtiele kleurgebruik zorgt voor een verfijnde uitstraling. Kortom; de terugkerende lijnen en materialen vormen eenheid en zorgen ervoor dat het interieur echte luxe uitstraalt!

 

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met van binnenhuisarchitect Dick Mulders van DMD Amsterdam. De fotografie is verzorgt door Jelle Rietveld.

 

Stijl: