Home / Projects / Het nieuwe retro

Het nieuwe retro

Het nieuwe retro

In deze unieke keuken vind je zowel retro als moderne aspecten terug, een combinatie die verrassend goed werkt!

De keuken bestaat uit een lage wand met veel werkruimte en een lange wand met hoge kasten, een nis en een eetbankje. De speling in hoogte aan de lange wand zorgt voor leuke hoekjes in de keuken. Zo is er een koffienisje ontstaan aan de wandzijde en aan de andere zijde van de wand is een zitgedeelte gerealiseerd. De rondingen aan zowel de lage keukenwand als bij het bankje, zorgen dat de keuken een mooi geheel blijft. De ronding is modern en strak uitgevoerd met een knipoog naar de jaren ’30.

Het Terrazzo werkblad geeft de keuken een leuke en vrolijke wending, wat goed past bij het speelse effect van de verschillende hoogtes aan de lange zijde. Ook kleuren mogen weer volop, hier is gekozen voor een mooie groene natuurlijke tint, die prachtig matcht met het uitgesproken blad.

Je vindt bovendien allerlei toffe details terug in deze keuken, kijk bijvoorbeeld eens naar de fijne lijstwerkingen op de fronten, ook dit is modern en strak uitgevoerd met een knipoog naar de jaren ’30. De messing grepen geven de keuken tot slot een luxe uitstraling. Al met al een ruimte met kleuren waar je blij van wordt en graag wilt zijn!