Noten houten keuken met een uitgesproken marmeren natuurstenen blad, zorgt in combinatie met donker gebeitst eiken hout voor een mooi en speels contrast. De details en het lijnenspel geven een warme en minimalistische uitstraling.

Exclusieve Keukens

Wat leuk dat u er bent! Kijk rond om u te laten inspireren door onze exclusieve keukens & projecten.

Bij vragen staan we u natuurlijk graag te woord. Neem gerust vrijblijvend
contact op.

Mogen wij uw droomkeuken ontwerpen?

Robert Tediek logo

De Keuken | Een Droommeubel

 

Ons team van creatieve geesten heeft een unieke kijk op keukens & interieur. High-end afwerking en uniek design worden samen gebracht om zo droom keukens tot stand te brengen. Keukens worden tegenwoordig niet meer weggestopt. Ze mogen gezien worden. Daarom zien wij keukens als het ultieme meubel. Als hart van het huis moet dit een fijne plek zijn. Een plek waar u zicht thuis voelt. Voor ons als ontwerpers en meubelmakers een mooie uitdaging om hier écht iets speciaals van te maken. Met het comfort voor fijn dagelijks gebruik én details die het een echte eyecatcher maken!

Graag helpen we om ook uw huis helemaal thuis te maken!

Meer over onze visie op keukens, projecten & de werkwijze

Exclusieve Keukens & Projecten

 

 

Een greep uit onze keukens & interieur. Elk met zijn eigen unieke design en details.
Laat u verrassen door de keuken ontwerpen!

Exclusieve keukens

Achter De Schermen

 

Aangrenzend aan onze studio bevindt zich de werkplaats waar de designers & meubelmakers met veel plezier samenwerken. Hier komen de unieke keukens & projecten tot stand!

De Designers & Meubelmakers

 

Ontmoet ons team van creatieve meubelmakers en designers. Ze zetten zich elke dag met veel plezier in om aan de mooiste exclusieve keukens & projecten te werken!

Ontmoet ons team van creatieve meubelmakers en designers
Contact?