Home / Projecten / Metaal / RVS

RVS

RVS is een tijdloze klassieker die in veel interieurs terug te vinden is. Denk bijvoorbeeld aan een modern, industrieel of minimalistische interieur. Net als messing kan het op verschillende manieren worden behandeld en verwerkt. Door de verschillende afwerkingen is het eenvoudig te combineren en komt het dus ook goed tot zijn recht in de verschillende stijlen.

Iedereen kent de standaard geborstelde variant. Dit is de afwerking die je veel ziet in kranen en spoelbakken. Maar doordat het op verschillende manieren kan worden geborsteld, krijgt het steeds een ander effect. Bovendien heb je ook warmgewalst RVS. Dit heeft een prachtige structuur. Dit heeft een robuustere uitstraling met veel reliëf. Hierdoor krijgt een hele natuurlijke uitstraling, waardoor het nog breder toepasbaar wordt.

RVS is clean en tijdloos. Het heeft van zichzelf een koele ondertoon. Daardoor is het perfect geschikt voor bijna elk interieur. Het geeft een modern interieur de juiste verfijning. Maar het kan in een warm interieur ook het contrast geven dat zorgt voor een fijne verfrissing. In combinatie met diepe kleuren en warme materialen geeft het een elegant en fris contrast. Het bijvoorbeeld de kleur en structuur van hout heel mooi accentueren.

Kortom RVS verveeld nooit. Het zal nooit out of style raken. Niet voor niks heeft Gaggenau hun mooie oven ook in dit materiaal. In details kun RVS het heel subtiel naar voren laten komen, maar het kan ook echt als eyecatcher dienen. Zo kan je bijvoorbeeld het gehele eiland ermee laten bekleden. Dit in combinatie met een donkere achterwand, zorgt voor een toffe tegenhanger!

 

 

Graag meer informatie ontvangen?

    Andere materialen:

    Andere stijlen:

    Andere merken: