Home / Projecten / Noten houten keukens / Exclusieve keuken met verfijnde details

Exclusieve keuken met verfijnde details

Hoewel deze smaakvolle noten houten keuken op het eerste oog minimalistisch aanvoelt, vind je de talloze elegante details terug. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting en de stroompunten in het natuursteen. Rondom het kookgedeelte is een messing strip gebruikt als onderbreking van het natuursteen kwartsiet. Zo ontstaat als het ware een mini kookeilandje, dat op het oog gemaakt lijkt uit een massief stuk natuursteen. Ook bij de wijn nis is gespeeld met het natuursteen. Op de achterwand vind je dit terug met een mooie ribbelstructuur. Dit benadrukt het bar gevoel. De exclusieve details leggen op een zachte manier de nadruk op de verfijnde keuken.

De wijn nis is sowieso een uniek element. Er zitten tal van luxe details in. Boven de planken is gewerkt met een verouderde, bronzen spiegel. Met de verlichting die verwerkt zit in de planken waan je je in de bar en een exclusieve hotel. Het nodigt uit om een lekker drankje te pakken en het jezelf gemakkelijk te maken. Of beter nog, plaats te nemen op en van de barkrukken en je te laten bedienen.

Een andere hoofdrol in deze houten keuken wordt gevuld door het prachtige, warme notenhout. De tint is warm, maar rustig. De tekening subtiel, maar sprekend. Het contrast met het kwartsiet maakt de keuken interessant en geeft het noten hout extra body. Op de hoek van zowel de wand als het eiland vind je verfijnde rondingen. Dit maakt de keuken net iets zachter.

De keuken is stijlvol, chic en tegelijkertijd rustgevend. De verfijnde details maken dat de exclusieve keuken tot leven komt. De combinatie van unieke elementen en charmante materialen vormen een warm en luxe totaalplaatje. De apparatuur van Gaggenau maakt het geheel af. De Quooker kraan in RVS draagt bij aan het tijdloze karakter. Dit raakt namelijk nooit out of style. Al met al een classy en understated keuken met pit.

 

 

Stijl

Materiaal

Merk