Home / Projecten / Metaal

Metaal

Metaal is een veelzijdig materiaal en een echte trend van nu. Het is beschikbaar in veel soorten, kleuren en afwerkingen. Hierdoor is het breed toepasbaar. Je kunt er alle kanten mee op. Daardoor is het zowat onmisbaar in ieder interieur.

Het eerste waar je misschien aan denkt bij metaal is een industriële look. Maar het is zo veel meer dan dat. Het kan juist robuust en stoer ogen, maar ook verfijnd en elegant. Door de brede variatie is elk design uniek en kan het echt een statement geven.

Denk bijvoorbeeld aan de materialen RVS & messing. Dit zijn eigentijdse materialen die in elk interieur mooi tot hun recht komen en meer contrast en warmte kunnen geven aan het geheel. Daarnaast is het altijd mooi te matchen met bijvoorbeeld hout en natuursteen.

RVS doet in eerste instantie denken aan moderne, strakke interieurs. Maar het is zeker net zo mooi toe te passen in een klassiek interieur. Bij messing krijgen mensen eerder een klassiek gevoel. Maar een stoer massief eiland, helemaal van messing is ook een prachtige eyecatcher in een modern huis.

Maar deze twee bekende soorten metaal zijn natuurlijk niet de enige. Zo heb je bijvoorbeeld ook nog blauwstaal. Een uniek materiaal, waarbij echt elk stuk uniek is. Het heeft geen blauwe kleur en een mooie gevlamde tekening. Of wat denk je van gepoedercoat staal. Dit kun je laten afwerken in een kleur naar keuze. Hierdoor is het super veelzijdig en heel breed toepasbaar.

Oftewel, met metaal heb je een keuze geen gebrek. Er is echt voor ieder wat passends. Laat je door verrassen welk soort aan sluit bij jouw wensen!

Graag meer informatie ontvangen?

    Verwante materialen:

    Andere materialen:

    Andere stijlen:

    Andere merken: