Home / Projecten / Spuitwerk

Spuitwerk

Binnen het interieur kan spuitwerk grote impact hebben op de sfeer. Tegenwoordig zien wij steeds vaker dat keukens een prominente plek krijgen in het huis. Zo vormt het een pronkstuk van de woning en drukt het door middel van verschillende materialen en kleuren een stempel op de woonstijl.

Door gespoten fronten te combineren met hout en natuursteen geeft het een speels effect aan de ruimte. Daarnaast kan kleur er ook voor zorgen dat de andere materialen nog beter tot hun recht komen. Zodat deze er dus nog meer uitspringen. Zo kan je er meer contrast mee creëren. Maar je kunt het juist ook heel subtiel houden. Doordat je het subtiel houdt zorg je ervoor dat de aandacht bijvoorbeeld meer naar andere elementen of details kan gaan.

Bij spuitwerk kun je niet alleen spelen met kleuren. Ook de glansgraad heeft veel effect. Zo kun je gaan voor super mat, maar ook voor hoogglans. Zo kun je met dezelfde kleur toch een compleet ander effect creëren. Door ook bij de andere materialen te spelen met verschillende glansgraden kun je het totaal plaatje extra interessant maken. Of ga juist voor ton sur ton voor een rustig geheel. Zo kun je, ook al werk je met dezelfde materialen en kleuren, toch een compleet andere uitstraling krijgen.

Gezien de oneindige mogelijkheden binnen kleur en glans is spuitwerk onwijs veelzijdig. Het kan zorgen voor een echte statement. Maar het kan niet zo goed zorgen voor een rustige basis. Hoe dan ook heb je altijd een uniek geheel!

Graag meer informatie ontvangen?

    Andere materialen:

    Andere stijlen:

    Andere merken: