Home / Projects / Minimalistische keuken met elegante verfijning

Minimalistische keuken met elegante verfijning

Minimalistische keuken met elegante verfijning

Smaakvol, elegant, minimalistisch en tijdloos: het zijn allemaal begrippen die aansluiten op deze prachtige keuken.

De keukenwand is minimalistisch, vanwege het gebruik van slechts één en dezelfde witte kleur. Toch heeft de wand een speelse twist door het lijnenspel van de opliggende greeplijsten. De ton-sur-ton wand wordt gebroken door de eiken houten legplanken, welke in dezelfde kleur afgewerkt zijn als de hoge wand en het eiland. De speelse twist vind je ook terug in het lattenwerk onder het eiland.

De hoge kasten naast de deur vallen prachtig weg in de wand, maar geven de ruimte warmte door de kleur van het hout. Opvallend aan de keuken is het marmeren blad op het eiland, dat doorloopt als een waterval tot de grond. Ook deze natuurlijke tinten en tekeningen van het natuursteen geven een warme en fijne sfeer aan de ruimte. De keuken wordt gecompleteerd door enkele subtiele details in gepatineerd messing, zoals de Quooker kraan en de stopcontacten.

Het maatwerk is doorgetrokken naar de rest van het interieur. Zo kun je door de keukendeur een glimp opvangen van de bijkeuken en vind je ook de op maat gemaakte tv meubel terug tussen de beelden.

Stijl: