Home / Projecten / Eiken houten keukens / Organische keuken met natuurlijke materialen

Organische keuken met natuurlijke materialen

De zachte vormen in combinatie met de natuurlijke materialen maken deze lichte organische houten keuken een unieke eyecatcher. Door de zachte en lichte kleuren ontstaat een verfijnd en rustgevende sfeer, wat zorgt voor een mooi minimalistisch geheel. De simpele lijnen en ingefreesde grepen benadrukken dit gevoel. Het ontwerp is helemaal in balans. Hierdoor is dit na een hectische dag dé plek waar je je even kunt terugtrekken en je je weer helemaal zen kunt voelen.

Er wordt gebruik gemaakt van bijzondere vormen en van mooie details. Doordat de grote raampartij wordt betrokken bij de keuken, ontstaat er een fijne verbinding met buiten. Dit benadrukt het natuurlijk gevoel van deze eiken houten keuken. De fijne details en luxe materialen, zoals het kwartsiet en de gepatineerd messing Quooker kraan, maken de keuken af tot een luxe en high-end keuken.

De nis met wijnkoelkast nodigt uit om gezellig een wijntje te doen aan de organische bar. Verlichting in de natuurstenen planken maken de wijn nis extra sfeervol en uitnodigend. Echt een plek om samen met vrienden en familie mooie tijden te beleven. Maar de bar is net zo’n fijn als plek om op zondag je eerste bakje koffie te nuttigen of met je kleine een broodje te smeren.

Om extra opbergruimte te creëren zitten onder de bar nog twee kastjes verstopt. Deze geheime kasten zijn greeploos uitgevoerd om de minimalistische look te behouden. De eiken keuken gaat perfect op in de natuurlijke uitstraling van de woning. De gehele ruimte is namelijk gestuct met een zandkleurig beton. Dit maakt het interieur bijna als een luxe, maar moderne beach house. De zachte, aaibare uitstraling maakt dat je als je thuis komt lekker je schoenen uit wilt trekken en aan de bar aan wilt schuiven. Om daar in alle rust bij te komen van de dag.

Stijl

Materiaal

Merk