Home / Projecten / Eiken houten keukens / Luxe keuken met natuurlijke materialen

Luxe keuken met natuurlijke materialen

Deze prachtige luxe keuken met natuurlijke materialen is echt een statement. In de buitengewone omvang vind je op talloze plekken luxe afwerkingen. De natuurlijke materialen van hoge kwaliteit komen overal terug. De donkere kleur van het gebeitste eiken is een goede tegenhanger voor de licht eiken vloer en het natuurstenen. Door het toevoegen van een knusse wijn nis wordt de lange eiken houten achterwand op een subtiele manier onderbroken. De houten latjes zorgen bovendien voor een mooi lijnenspel. Dit geeft het ontwerp wat speelsheid en maakt het geheel bovendien wat minder zwaar. Doordat de gehele keuken in een kleur is afgewerkt, blijft de aangename rust behouden. Zelfs de ovens van Gaggenau zijn hier op afgestemd en geven net die subtiele touch. De woning kan de donkere, luxe keuken zo goed hebben door de grote raampartijen.

De speelsheid van het ontwerp komt ook terug in de rondingen. Zo vind je de ronding terug bij het bargedeelte van de keuken in het blad. Ook de latjes onder deze bar zijn halfrond waardoor alles in verbinding met elkaar staat. De keuken loopt aan beide zijden door in het overig interieur. Aan de ene zijde is een rustige werkplek gecreëerd. Aan de andere zijde loopt de keuken door tot een tv meubel, waar je ook de subtiele ronding weer terugvindt. De deur naar de hal is verstopt in de lange kastenwand wat de ruimte een geheel maakt.

De details zoals de subtiele afrondingen, de geïntegreerde verlichting en houtstructuren geven een rijk gevoel. Het kwartsiet op het eiland, dat ‘in open boek’ is gerealiseerd, zorgt voor een mooie samenhang. De luxe keuken met natuurlijke materialen straalt hierdoor een warm gevoel uit. Vanwege de buitengewone omvang kun je deze keuken toch echt wel benoemen tot de ultieme leefkeuken. Het hart van de woning. Dé plek in huis waar je graag samenkomt voor een heerlijke koffie of een goed glas wijn op de juiste temperatuur.

Stijl

Materiaal

Merk