Home / Projecten / Hout / Eiken

Eiken hout

Eiken is met zijn prachtige, lichte en natuurlijke kleur is het een tijdloze klassieker. Het heeft van zichzelf weinig contrast qua kleur, waardoor het een zachte uitstraling heeft. Maar ga je voor een rustieker stuk dan kan het ook een hele stoere uitstraling hebben. Hierdoor past het zowel in een mooi, clean interieur als in een stoere, industriële loft.

Met een onbehandelde look geeft eiken een een zachte warmte. Maar door zijn lichte kleur kun je het ook heel goed donker afwerken. Hierdoor past het perfect in elke keuken. Bovendien is het beschikbaar met zowel een rustige tekening als zeer rustiek. Hierdoor leent het zicht voor hele minimalistische verwerken, maar net zo goed voor een meer uitgesproken verwerking. Het geeft dus genoeg mogelijkheden om je interieur de gewenste structuur te geven.

Een eiken houten keuken geeft bovendien warmte aan je interieur. En in een zoektocht naar een keuken die uitnodigt om gezellig te borrelen kan dat precies zijn wat je nodig hebt. Met zijn veelzijdigheid en goede eigenschappen is en blijft eiken hout altijd een favoriet. Een tijdloze basic, die altijd goed is. Ideaal om te gebruiken voor je keuken dus.

Maar wil je het wat spannender maken, dan kun je ook bij eiken terecht voor je keuken. Het leent zich namelijk ook heel goed voor een donkere afwerking. Het laat zich daarnaast perfect combineren met andere natuurlijke materialen zoals natuursteen, messing, RVS, staal en ga zo maar door.

Kortom, eiken is ontzettend veelzijdig en past bijna overal. Laten we samen uitzoeken welke vorm bij jou past!

Graag meer informatie ontvangen?

    Andere materialen:

    Andere stijlen:

    Andere merken: