Home / Projects / Modern meets retro in deze donker houten keuken met marmer

Modern meets retro in deze donker houten keuken met marmer

Modern meets retro in deze donker houten keuken met marmer

Zachte vormen en speelse structuren komen samen in deze donker gebeitste eiken houten keuken. Hoewel de keuken in alle gemakken is voorzien en bestaat uit exclusieve en moderne materialen, wordt er ook een knipoog gegeven naar de stijl van vroeger. Dit is waar modern meets retro. De luxe van nu met de zachte vormen en warme tinten van toen. De warme tinten zorgen voor een nostalgisch gevoel. Terwijl de luxe afwerkingen je er doen van verzekeren dat je je in een moderne en exclusieve omgeving bevindt.

De subtiele vormen vind je in verschillende elementen van de keuken terug. Zo is de vorm van het keukeneiland organisch en vind je in de natuurstenen achterwand en tevens in de grepen de subtiele afgeronde hoeken terug. Dit maakt de keuken een samenhangend geheel.

Luxe details vind je onder andere terug in het doorlopen van de tekening in de marmeren achterwand, zelfs in het geribbelde deel, wat betuigt van hoogstaand vakwerk. Maar ook in het binnenwerk van de keuken vind je de exclusiviteit en tevens de nostalgie terug door middel van rookglas en subtiele LED verlichting. Al met al een elegante keuken welke een warm en nostalgisch gevoel teweeg brengt.