Home / Projects / Warm interieur met een Japandi twist

Warm interieur met een Japandi twist

Warm interieur met een Japandi twist

In dit stijlvolle warme interieur met een Japandi twist vind je verschillende natuurlijke materialen terug. Het gebruik van gebeitst eiken hout in de verschillende elementen geven het interieur met gietvloer een warme sfeer. Hierbij is de houten keuken natuurlijk het hoogtepunt!

Ook het lijnenspel vind je in de verschillende elementen van het interieur terug. Zo vind je latjes terug in de keuken, bij de haard, als roomdivider bij de werkplek en tevens als scheidingswand in de badkamer. Dit komt ook terug in de achterwand van natuursteen bij de werkplek, waarbij de Travertin achterwand is uitgefreesd dat zorgt voor een subtiele ribbelstructuur. Door bij het bureau net als de keuken hout te gebruiken ontstaat daarnaast eenheid.

Als we keuken naar de houten keuken, dit is het echt hart van het huis. In het midden voor de woning is het echt het item dat de aandacht op eist. Met zijn contrasten qua structuur en materialen vormt het een interessant geheel waar je naar blijft kijken. Het natuursteen steek mooi af tegen het donkere hout, wat het geheel wat lichter en frisser maakt. Onder de bar is bovendien zwart staal gebruikt wat het heel nog wat stoerder maakt. Zo ontstaat een uitnodigende plek waar je heerlijk kunt borrelen.

De keuken straalt luxe uit door het materiaal gebruik en de mooie details die er in verwerkt zitten. De ovens van Gaggenau benadrukken dit gevoel. De messing patina Quooker maken het geheel helemaal af en zorgt voor wat extra warmte. Heeft u bovendien gezien dat zelfs de spoelbak perfect in het geheel past? Het natuursteen loopt door en de bodem matchs bij de Quooker. Alle details vallen samen, dat maakt dat deze japandi stijl keuken helemaal klopt!

Het gaat om de eenvoud, om de waardering voor de natuur en met oog voor de minimalistische maar luxe details. De verschillende afwerkingen en het gebruik van natuurlijke materialen en rondingen maakt het geheel tot een warm interieur met een knipoog naar de Japanse en Scandinavische stijl. Het is smaakvol en tegelijkertijd tijdloos.

Stijl: