Home / Projecten / Hout / Noten

Noten Hout

Noten hout is misschien minder bekend dan allemansvriend eiken, maar het is minstens net zo mooi. Met zijn diepe, warme kleur geeft het een natuurlijk luxe. De tekening van het hout benadrukt dit gevoel extra.

Het is wat ons betreft geen verrassing dat walnoot hout helemaal hot is. Het leent zich namelijk heel goed voor een klassiek interieur, maar net zo goed voor een minimalistische keuken. Ook in de art deco trend van dit moment past het naadloos. Of je nu gaat voor een volledig houten keuken of slechts verwerkt als detail. Noten geeft altijd iets extra’s.

De tekening van walnoot is diep en vol contrast. Door de warme ondertoon geeft het bovendien een heel mooi contrast met kille materialen. Probeer maar eens de combi met bijvoorbeeld marmer en zie de magie. Het koele natuursteen complimenteert het hout prachtig. Hetzelfde geldt voor RVS. Het industriële staal haalt het beste van noten hout naar boven.

Scandinavische interieurs zitten altijd vol met hout. En ook noten leent zich er heel mooi voor. Door met een subtiele wassing te werken krijg je de zachte sfeer die hier zo mooi bij past. Als je dit paart met zachte vormen en simpele lijnen is het plaatje compleet.

Als je op zoek bent naar een keuken waar de luxe van af druipt is noten hout zeker het overwegen waard. Van alles houtsoorten die er zijn is het daarin een van de koplopers. Combineer het met andere fraaie materialen, als veroudert messing en marmer voor een extra exclusief gevoel.

Graag meer informatie ontvangen?

    Andere materialen:

    Andere stijlen:

    Andere merken: